Hornslandet.

Jag lovade ju halvt att jag skulle lägga upp en massa analoga bilder här på bloggen idag, men det hann jag inte eftersom jag stack ut och åkte mej svettig på min skateboard. Men två bilder blir det nu iallafall, så kommer resten senare, när jag har tid att digitalisera dom.

Det här är iallafall två bilder ifrån Hornslandet som ligger vid havet i Hudiktrakterna. Vi var där bland det första vi gjorde på fotokursen. Jag strosade runt och tittade på landskapet och sökte motiv. Plötsligt stog jag bredvid nån form av död trädstam som var krokig och konstig. Den såg rätt läcker ut i all sin spruckna böjdhet, och den blev ännu coolare i sökaren på kameran, tack vare objektivet jag hade på. Så för dom teknikintresserade kan jag säga att jag använde en Olympus OM-2 med ett 28mm-objektiv och film med 400 ISO. Det var det.

1 kommentar:

s sa...

Du skrev i "skolbloggen" att de svarta kanterna på fotona var av lättja, slarv osv. Jag tyckte det var ganska fint, iaf på den första :). Den ser liksom ut att sticka ut lite, som i den tredimensionella meningen.