Syrumsninja.

Jag borde sova nu, men eftersom jag redan kommit igång med hela den här uppdateringsbiten så är det svårt att bara lägga av. Så det får bli ett kort inlägg: Här är det en färdig bild ifrån negativen jag visade för några dagar sedan. Det är jag i mammas syrum med maskering på mej, belyst med en skrivbordslampa nära mej och en annan lampa som lyser på bakgrunden.
Godnatters.

6 kommentarer:

S sa...

Åh, den blev jättebra ju! Jättefin :D. Jättefint med "polaroidramen". Splendid.

s sa...

Visst är det förresten en t-shirt du har på huvudet?

P sa...

Tack :) Jag är förtjust i ramen med...väldigt lämpligt att hålla i just där nere :P Och ja, observarvativa du, det är en vit t-shirt jag har på mitt huvud ;) Om du är otålig efter uppdateringar kan du(och andra också) kika på klassbloggen(länkas i kanten här). Där har jag laddat upp lite bilder som jag inte hunnit posta här än. Moj!

Moster Anna sa...

*facepalm* Det tog mig typ två minuter att komma på vad syr-um var för något. Typ som killen som läste på menyn och undrade vad smörsk-y var.

Bilden är hur grym som helst i alla fall, fantastiskt dramatiska skuggor du åstadkommit med så spartansk belysning! Och duktig Mobert som uppdaterar så flitigt!

Senila moster anna sa...

PS: Alltså, du måste byta ut din profilbild. Den skräms.

Och du glömmer väl inte Detektivbyrån! :D

P sa...

Hahaha, tack för dom snälla orden och "syr-ummet" ;) Men ta gärna och experimentera med belysning du med! Vem vet, det kanske blir bra ljus om du tänder lampan som du (kanske) har utanför din toalett och har släckt inne på toaletten och låter dej själv bli sidobelyst...who knows, it might work :)

Och, nej, jag tänker inte byta bild...den ger mej ett gott skratt varenda gång jag ser den :P