Mellanformataren.

Här är en kamera som jag har fått låna av Lisa, från fotoklassen i Forsa. Det är en mellanformatskamera som använder en större typ av film än dom vanligare småformatskamerorna. Jag tog med den på en liten skogsutflykt i lördags och fotade lite naturbilder. Jag har inte framkallat rullarna än, men om du vill se några digitala bilder därifrån kan du kolla på fotoklassbloggen, där jag även skrivit lite grann om hur det var på utflykten.

5 kommentarer:

S sa...

Haha. Jag tittade på bilderna igår kväll, innan jag la mig. Bara därför så drömde jag om er. Jag drömde att det var du, mamma, pappa, tomas, jag som var uppe i nåt utskikstorn som var jätte-instabilt. Det tippade titt som tätt. Jag var skiträdd när jag vaknade :b.

P sa...

Hohoho :P Tänk vad lustigt om du hade tippat ur sängen precis när tornet tippade, på det där sjukt "tajmade" sättet som bara drömmar kan få till ;) Förresten: Tror du att jag kan sova hemma hos Dompan under helgen vid 14-16:e November? Då är vi på fotomässa i Stockholm och jag vet inte vart jag ska ta vägen :/

s sa...

Ja, det klart du får :D. Det tror jag. Vill du att jag ska prata med honom eller vill du prata honom själv? Ring mig vettja :)

La Coccinelle sa...

Kul att kika in här, efter tips från Sophie! //S

s sa...

men jävla mellanformatare. lägg upp nåt nytt nuuuuuu.