Den Fläskige Clownen.

Det här är en clown som jag ritade i våras under vår multimediakurs på gymnasiet. Jag hade glömt bort den ända tills nu när jag hittade den i ett gammalt mail. Den var tänkt att färgläggas i Illustrator, men jag "skulle bara testa" en skuggningsidé jag hade i Photoshop där jag är mer van att jobba och vips så hade jag gjort en bild som jag var nöjd med och inte kände mej ett dugg intresserad av att göra om exakt likadant i Illustrator. Så jag fick nog inte sådär jättebra betyg på just den uppgiften, men skitsamma...det blev ju en fin, fet clown iallafall.

Här under har jag lydigt en önskan och visat hur jag ser ansiktena i bilderna som jag visade i förra inlägget. Vet inte om det är så mycket mer att säga om dom...är något fortfarande oklart så är det bara att kommentera in.

3 kommentarer:

S sa...

Inte bara foton! Vad kul :). Fin också såklart.

P sa...

Ja, jag kan ta och lägga upp mitt skolblockskladd nån dag den här veckan. Och kanske några andra ritsaker...jag ska "funta" på det iallafall. Det kan hända att om jag visar dom andra sakerna så sabbar det lite när deras sammanhang visas(bildrutor ur en animation som inte är klar). Så jag ska klura på det...men skolkladdet kan jag försöka fixa imorgon(om jag hinner!) :)

S sa...

Du kommer aldrig hinna det, för du ska vara här länge :). (Det är väl bättre att vänta tills du är färdig, och isf lägga upp hela filmen senare?)